Posted on

Honda Kupa 2021 Mátraszentistván

EREDMÉNYEKÉRT KLIKK IDE!

KÉPEKÉRT KLIKK IDE

A mátraszentistváni Sípark harmadik alkalommal volt házigazdája az Országos Amatőr Gyermek Síbajnokságnak. Eső és köd nehezítette a versenyzők dolgát azonban ez nem tántorította el a síelőket. Összesen 189 rajtoló indult el a 29. versenyen. Idén is a HONDA volt a főtámogató, de ezen felül szeretnénk megköszönni a mátraszentistváni Síparknak, a Mondial Assistance biztosítónak, a Dr.Soxx-nak, és persze a sok síiskolának akik elkísérték a jövő sígenerációját a versenyünkre.

A cikkben szereplő képek hivatásos fényképészünk, Besenyei Gergely képei, azok átvételekor kérjük a szerző nevét feltüntetni!

238 nevező, 189 rajtoló az idei versenyen

Az Országos Amatőr Gyermeksíbajnokságnak már két alkalommal is házigazdája volt  a Mátraszentistváni Sípark. SkiOutlet Kupa néven még  2009-ben , majd 2010-ben már HONDA KUPA néven. A verseny tehát 11 év után visszatért a Mátrába!  Magyarországon három különböző helyszínen: a Bakonyban Eplény (HONDA Kupa), a Mátrában Kékestető (JEEP Kupa), illetve a Sípark volt a házigazda. A járványhelyzet idén nem teszi lehetővé a külföldi síelést, ezért is esett a választás hazai helyszínre.

Fehér Gyula:

Sok köszönet a lelkes gyermekeknek és külön nagy köszönet a házigazdának, a Síparknak! Úgy érzem mindenki sokat tett a közös sikerért, egyáltalán azért, hogy idén is megrendezésre kerülhetett a HONDA Kupa! Az időjárás nem volt kegyes hozzánk, azonban szerencsére a gyermekek, szülők, minket is meglepő lelkesedése kárpótolt a verseny előtti esőért és a verseny utáni ködért! Jó érzés sok szereplővel együtt dolgozni és egyben a gyermekek örömét látni!

Bár a házigazdáinkkal maximálisan elégedett vagyunk, azonban a jubileumi, 30. HONDA Kupa előreláthatólag 2022. február 5-én, Donovalyban kerül megrendezésre, hiszen idén eredetileg oda terveztük  versenyünket. 

Az időkép webkameráján visszanézhető a versenynapja –A rajt 10 óra, a verseny vége 12.15 perc.

A “Síelj Itthon!”

részletes beszámolója itt elérhető!